Aberdeen Angus -rodun liha on erinomaista sen maun mureuden ja mehukkuuden ansiosta. Meiltä myytävä liha on aina luomulaatuista ja 100% Black Angusta. Karjamme syö omilla laitumillamme kasvavaa/kasvatettua nurmea, kesällä laiduntaen ja talvella säilörehuna tai kuivaheinänä. Meiltä lähtevät eläimet ovat tilallamme syntyneitä ja kasvaneita. Keväästä syksyyn eläimet laiduntavat ja sisäruokintakauden talvella ne ovat vapaasti kolmiseinäpihatoissamme ja pääsevät myös ulkotarhoihin.

Myymme lihaa suoramyyntinä noin kerran kuukaudessa. Otamme vastaan tilauksia puhelimitse ja sähköpostilla. Eläin lähtee teurastamoon, kun se on kokonaisuuudessaan varattu. Liha myydään 25-32kg:n laatikoissa. Laatikko sisältää reilun puolet jauhelihaa kilon paketeissa ja lisäksi pihvilihaa: sisäfilettä, ulkofilettä, paisteja, entrecotea. Saatavilla on myös osso buccoa, keittolihoja, sisäelimiä ja kieltä.

Erillisleikkuuna tilattavissa mm. brisket, naudan niska ja ribsit. Kaikkia ruhonosia voi tiedustella!

Teurastus tapahtuu pienteurastamossa Liha Hietasella, teurasmatka eläimille on melko lyhyt kestäen noin tunnin verran.

Lihat toimitetaan vakuumiin pakattuina. Jauheliha on käytettävissä/pakastettavissa sellaisenaan. Kokolihoille suosittelemme raakakypsyttämistä eli mureuttamista, joka mureuttaa lihan sen omien entsyymien avulla. Lihat tulee raakakypsyttää vakuumipakkauksissaan. Turvallisin lämpötila on lähellä +nollaa, mutta +2-3 astetta riittää hyvin, kunhan lämpötila ei nouse yli +4 asteen, tällöin kasvaa lihan pilaantumisriski.

Raakakypsytys koskee luuttomia kokolihatuotteita, näin ollen mm. osso bucco ei vaadi mureuttamista.